Publicado por administrador en

Dons com hem comentat al començament ens hem posat en marxa per portar a terme aquet nou repte, un repte que per nosaltres serà fins ara el mes gran, que em portat a terme on volem unificar totes les activitats que fins ara organitzaven per separat i alguna mes totalment diferent, però que tindran relació amb la natura i l’aventura,també i hauran altres activitats i exhibicions a càrrec d’altres entitats  i clubs, amb tot això  volem donar un ampli ventall de possibilitats per tot el que vulgui, pugui gaudir d’un cap de setmana divertit i entretingut i  on volem donar calguda a tots els públics, amb un ampli ventall d’activitats tant de les dues rodes  i algunes altres.

Abans de tot donar les gracies a l’ Ajuntament de Sallent i a totes aquelles entitats que amb la seva col·laboració faran que tot aixòsigui possible,Aves Protecció Civil,Associació esportiva Sallent, i especialment al Club Ciclista Esport Ciclista Manresa(ECM)`per la seva col·laboració i la seva participació, sense la qual tot aquet tingla no seria possible.

Com tots els que ja ens coneixeu, fa uns tres anys varem decidir cancel·lar l’ultima edició de la diferent per diversos motius, encara que hem seguit fem altres activitats com han sigut les gin cames infantils, una nova aventura com va ser l’exhibició de trial i també hem col·laborat en altres projectes com la Aves xtrem,les punk trails, cosa que també ens a ensenyat a gaudir dels esdeveniment dels altres i aprendre d’ells com millora a l’hora d’organitzar esdeveniments.

I tot això ens a portat fins aquí a la 1ª Diferent Games Sallent.

L’esdeveniment que volem consolidar com la festa del ciclisme a Sallent, un projecte on tornen als orígens amb un enduro que intentaren millorar als anteriors, una baixada de passarel·les, la gincama infantil i no tant infantil, exhibició de trial, noves traçades de mini DH al bike park, i moltes mes activitats per passar un cap de setmana gaudint de la bici i la natura, tindrem caminades, marxa nòrdica, skate,patins,futbol inflable,laberint, zones per saltar,exhibició hip hop, música,tenis…

Zona Acampada y carpa

Como en años anteriores dispondremos de la zona de acampada y de la carpa, donde se podra dejar vehiculos y pernoctar dentro, tambien dispondremos de duchas, para todos aquellos que querais pasar los dos dias en el festival.
El sabado tendremos el concierto, para amenizar la tarde noche

El Bike park ya esta a punto, para disfrutar con los remontes en la tarde del sabado,

El domingo, al acabar la endurada, podreis volver a disfrutar de el, despues de haberos hidratados… eso si dando a los pedales un poquito mas

Categorías: Uncategorized

0 commentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *