REGLAMENT I NORMATIVA

1.La Diferent Games Festival és una pedalada no competitiva oberta als majors de 14 anys i organitzada pel Club ciclista la diferent.
2.Els participants hauran de tenir una preparació física adient i no patir cap malaltia ni limitació física o psíquica que els incapaciti o dificulti en qualsevol grau per a realitzar la Volta a Rubí o posi en risc la seva vida.
3.Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats durant tot el recorregut i omplir una autorització escrita dels pares o tutors.
 4.La Diferent Games Festival consta de tres recorreguts, enduro,popular i ral·lin amb unes distàncies (aprox) de 30-30 i 50km respectivament.
5.La sortida i arribada serà al Parc municipal Pere Salles.
 6.L’hora de sortida dels recorreguts serà a les 9 del matí
7.En el moment de realitzar la inscripció es farà la tria del recorregut. 8.L’organització es reserva el dret de modificar el traçat i de neutralitzar la totalitat o part de la prova en cas de força major, prioritzant sempre la seguretat dels participants. Des de la sortida fins a l’inici del del cami de les forques el recorregut serà neutralitzat per a tots els participants.
9.És obligatori l’ús de casc homologat.
10.Es podran utilitzar bicicletes elèctriques.
 11.Cal que els participants portin estris per a fer reparacions durant el recorregut.
12.Tots els participants disposaran d’una assegurança d’accidents proporcionada per l’organització

13.El període d’inscripcions s’obrirà el 22 d’abril i es tancarà el 15  de maig o bé quan s’hagi arribat a les 150 inscripcions, de cada  modalitat.
14.Els participants podran recollir els seus dorsals el mateix dia de la pedalada.
15.Els dorsals s’han de fixar d’una forma visible a la part davantera de la bicicleta i no es podran retirar en tot el recorregut.

16.La inscripció dona dret a dorsal, avituallaments, assistència mèdica en cas d’accident, obsequi, entrepà i beguda a l’arribada (a partir de les 10:30 del matí)
17.Els inscrits disposaran d’avituallaments durant el recorregut.
18.Els avituallaments seran líquids (aigua i beguda isotònica) i sòlids (fruita i galetes).
19.Els participants han de seguir el recorregut indicat per l’organització. 20.El recorregut estarà senyalitzat amb cintes, marques de guix i cartells. 21.L’organització establirà controls horaris de pas en alguns punts. En cas d’arribar-hi fora d’horari s’indicarà als participants per on hauran de continuar  de manera segura. L’organització no es fa responsable dels participants que passant pels controls horaris fora de temps no vulguin abandonar-la.
22.En cas d’abandonar la pedalada és obligatori comunicar-ho a l’organització en qualsevol dels controls o avituallaments. En cap cas l’organització estarà obligada a traslladar els participants al lloc de sortida. 23.En cas de produir-se qualsevol accident o incidència, els participants hauran de comunicar-ho al control més proper o membre de l’organització que hagin observat.
 24.La Diferent Games és oberta al transit rodat i els participants estan obligats a respectar escrupolosament el Codi de Circulació en tot el recorregut; principalment en els trams asfaltats i en les travesses de carreteres i carrers. Així mateix estan obligats a respectar i obeir totes les indicacions dels membres de l’Ordre Públic, Protecció Civil i de l’organització.

25.L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin patir els participants, però vetllarà per evitar-los. Tampoc es responsabilitza dels danys derivats o ocasionats per qualsevol negligència o altres casos contemplats com a exclusions a la pòlissa d’assegurança i de responsabilitat civil contractada per a la realització de la Diferent Games
26.Demanem als participants que siguin molt respectuosos amb la natura i els altres participants. Demanem que no deixin en el camí cap resta de material inorgànic com embalatges de barretes i líquids i que els dipositin als contenidors de brossa que trobaran a tots els avituallaments. Demanem un especial respecte per a les propietats, masies i conreus per on transcorre la Diferent Games.
27.El mal temps no serà obstacle per a dur a terme la Diferent Games, però podria ser modificada o anul·lada abans de la sortida o durant el transcurs d’aquesta si l’organització ho considera oportú.
28.Un cop feta la inscripció no es faran devolucions ni
canvis de noms.
29.Les dades d’inscripció s’incorporaran en una base de dades propietat del C.C.La Dfierent per al seu tractament i explotació en properes edicions de la Diferent Games i/o activitats del C:C. La Diferent. Si hi teniu algun inconvenient, comuniqueu-ho per escrit al ladiferent@ladiferent.com.
30.Amb la inscripció a la Diferent Games el participant assumeix els riscos inherents a la pràctica d’activitat física en el medi natural deguts a inclemències meteorològiques, estat del terreny o d’altres.
31.Qualsevol punt no inclòs en aquest reglament serà estudiat per l’organització, que en donarà resposta en el termini que consideri oportú. 32.L’organització es reserva el dret de modificar el present reglament.
34.El fet d’inscriure’s, implica l’acceptació de tots els punts d’aquest reglamen